Se alla

Årsmötet avklarat – styrelsen för 2018 är vald

Lördag 17 mars 2018

Under aftonen på den internationella kvinnodagen 8 mars var det dags för årsmöte i Liberalerna Mjölby. Då den inbjudne föreläsaren Juno Blom med kort varsel behövde infinna sig i Göteborg blev det för en stund lite klurigt, men med teknikens hjälp löste det sig (till slut) på ett bra sätt: via konferenssamtal genomfördes en tänkvärd föreläsning av vår etta på riksdagslistan.

Att Juno senare under kvällen ägde sina motståndare i debattprogrammet Opinion Live i SVT var den välkomna grädden på moset. Starkt jobbat, fortsätt så! Till och med Göran Greider, toksossen, var imponerad och funderade för en sekund på att bli liberal…

Utökad styrelse

När det gäller årsmöteshandlingarna avklarades dessa utan nämnvärd dramatik. Tidigare års verksamhetsberättelse och ekonomi godkändes utan knussel, varefter en presentation av det tänkta innehållet i valrörelsen genomfördes med efterföljande diskussion. Vi står stolta och rakryggade, med en mycket stark målbild och gott om energi. Vi är redo.

Styrelsen för 2018 utökades med en person i form av Marcus Åhagen, 28 år och boende i Skänninge, nyligen klubbad som etta på regionlistan för Liberalerna. Utöver det genomfördes omval som innebär att styrelsen nu ser ut på följande vis.

Yvonne Mellberg Jakobsson, ordförande
Tobias Josefsson, vice ordförande
Curt Karlsson, sekreterare
Jim Kellander, kassör
Gun-Inger Andersson
Kristin Kellander
Bill Sjölund
Marcus Åhagen
Mikael Östergren