Se alla

Årsmötet genomfört – Karl Staaff-plakett i brons utdelad

Mindre förändringar i styrelsen

Tisdag 28 februari 2023

God stämning rådde under årsmötet 2023.

Under tisdagskvällen den 28 februari höll Liberalerna i Mjölby årsmöte i stadshuset. Under de sedvanliga årsmötesförhandlingarna, som leddes av förbundets vice ordförande Kjell Fransson, bjöds det inte på någon dramatik. Redovisningar av olika slag godkändes i sedvanlig ordning, valberedningens förslag godkändes och diskussioner fördes i god och konstruktiv ton.Kjell Fransson, mötesordförande.

Noterbara förändringar i styrelsen är att trogne kassören Jim Kellander går från ledamot till ersättare, samtidigt som Fredrik Nygren tar steget in som sekreterare. Det innebär att den tidigare ”ständige sekreteraren” Curt Karlsson som har gjort stora avtryck under sina många år som partiaktiv lämnar det uppdraget vidare.

Just Curt har vid årsskiftet även tagit sig an uppdraget som vice ordförande i samhällsbyggnadsnämnden, samtidigt som han lämnade rollen som gruppledare för fullmäktigegruppen och ledamot i kommunstyrelsen.

Bland annat mot bakgrund av det tilldelades han under årsmötet en mycket hedersam utmärkelse i form av Karl Staaff-plaketten i brons, för sina många och mångåriga gedigna gärningar i Folkpartiets och Liberalernas tjänst. Det var en märkbart förvånad och rörd Curt som fick ta emot plaketten.

Curt Karlsson, stolt mottagare av Karl Staaff-plaketten i brons.

Ett stort tack till alla deltagare under årsmötet! Redan på lördag ses vi igen, då det är dags för medlemsvård i form av ett nytt utbildningstillfälle. På agendan då står bland annat konkreta politiska planer framåt för mandatperioden och ett fokus på arbetsmarknadsfrågor.