Se alla

Jubileumsgåva till anställda stöttar näringslivet

Fredag 24 april 2020

Ett konkret tack till alla som har Sveriges viktigaste jobb och ett stöd till det lokala näringslivet!

Detta år 2020 firar Mjölby 100 år som stad, vilket vi är stolta över. Firandet har på grund av den pågående pandemin tyvärr inte riktigt blivit som det var tänkt, men i dessa tider är det ännu viktigare att faktiskt hylla dem som hyllas bör och stötta dem som stöttas bör!

Därför har Mjölby kommun beslutat att ge kommunens alla anställda – totalt ca 3 000 personer inklusive vikarier – som har Sveriges viktigaste jobb inom offentlig sektor en särskild jubileumsgåva. Gåvan består av ett värdebevis på 300 kr, som kan användas för att köpa varor eller tjänster från det lokala näringslivet i kommunen.

Våra anställda visar upp en otrolig arbetsmoral och en vilja att lösa problem tillsammans när de uppstår. Exempelvis hjälper sjuksköterskor från skolans värld till inom omsorgen och personal från kultur- och fritidsområdet ställer upp och stöttar där det behövs när ordinarie personal är sjuka. Människor kliver fram, tar ansvar, bidrar och hittar lösningar. Tillsammans.

Vi är otroligt stolta över de insatser som görs, både i vardagen och i dessa exceptionella tider. Därför känns det extra bra att denna tacksamhet från kommunen utöver välförtjänt beröm även konkretiseras i form av jubileumsgåvan.

Mer konkret information och detaljer kring villkor för de anställda och för företag i kommunen förmedlas via Mjölby kommuns ordinarie kommunikationskanaler, exempelvis hemsidan.

Ta hand om er och tack till alla anställda för er insats!

Liberalerna Mjölby och Handslag för Mjölby

#supportyourlocal