Se alla

Klämman Arena är äntligen invigd!

Lördag 7 september 2019

Klämman Arena

Grattis Mantorp och Mjölby kommun! Efter många år av opinionsbildning och argumentation är äntligen nya Klämman Arena invigd.

Kristin ”Ninni” Kellander, Liberalernas ordförande i kultur- och fritidsnämnden, var under lördagen 7 september med och invigde den mycket efterlängtade hallen.

– Nu när vi har byggt Klämman Arena har vi lyssnat på föreningslivet och försökt tillgodose deras önskningar så långt som möjligt, berättade Kristin under invigningen.

– Att se så här mycket folk här i dag visar verkligen vad den här hallen betyder för Mantorp och för oss Mantorpare. Vi hoppas att Klämman Arena blir en naturlig träffpunkt i Mantorp och att fler och fler hittar hit. Klämmans fritidsområde har stor potential och vi vill jobba för att det utvecklas ytterligare.

– Även för skolan blir Klämman arena ett värdefullt tillskott. Mantorp växer, eleverna blir fler och fysisk aktivitet är numera ett prioriterat område i den svenska grundskolan. Vi vet att aktivitet i unga år, likaväl som motion för äldre, är mycket viktigt ur ett folkhälsoperspektiv, konstaterar Kristin.

Tack till Jörgen Auer, Kicki Karlsson och Anna Kellander för bilder.